Meistä

Meistä

Tervetuloa sivustollemme, joka tutustuttaa lukijansa hybridi-mallilla suomalaisiin talviurheilun mahdollisuuksiin ja talviurheiluareenoihin! Tällä sivustolla saat arvokasta tietoa Suomen tarjoamista mahdollisuuksista talviurheilun saralla sekä alan tapahtumista ja palveluista. Jos talviurheilu kiinnostaa sinua, olet tullut oikean sivuston pariin! Toivomme, että viihdyt talviurheiluaiheisten artikkeleidemme parissa ja että ne saavat sinut inspiroitumaan Suomen upeasta talvesta ja sen tarjoamista monista mahdollisuuksista! Sivustolla on myös luettavissa muita uutisia, kuten tietoa erilaisista talvisista vedonlyönnistä ja sivustoista, joissa voi lukea livetulokset, ja pitkävetovihjeet voivat olla tässä myös apuna.

Kenelle sivustomme on suunnattu?

Sivustomme on suunnattu kaikille talviurheilusta tavalla tai toisella kiinnostuneille lukijoille. Jos olet alan harrastaja tai sinua kiinnostaa esimerkiksi osallistua alan tapahtumiin, kannattaa seurata sivustomme ajankohtaisia artikkeleita! Pysyt näin ajan tasalla siitä, mitä suomalaisen talviurheilun saralla kulloinkin tapahtuu!

Mikä on sivustomme tarkoitus?

Sivustomme tarkoitus on levittää talviurheiluun liittyvää tietoutta ja nostaa Suomi sille paikalle, jonka se talviurheilun saralla ansaitsee! Suomen talvi ja upeat talviurheiluareenat tarjoavat oivalliset puitteet harrastaa ja harjoitella hyvin monenlaisia talvisia lajeja. Jääkiekko on näistä lajeista yksi suosituimmista, eikä se olekaan ihme, että monet suomalaiset pitävät sitä suorastaan maamme kansallis- ja kuninkuuslajina! Mikään ihme ei ole sekään, että monen mielestä esimerkiksi menestyneiden kotimaisten jääkiekkojoukkueiden menestyksen seuraaminen on omiaan suorastaan nostamaan kansallistunnettamme! Kun Suomi menestyy loistavasti esimerkiksi jääkiekon MM-kilpailuissa, on erityisen upeaa olla suomalainen ja yhteishenki lisääntyy koko maassa huimalla tavalla!

Sivustomme toinen perimmäinen tarkoitus on toimia inspiraation lähteenä lukijoille, jotka tuntevat vetoa erilaisia talviurheilulajeja kohtaan. Toivomme, että artikkelimme innostavat lukijamme kokeilemaan erilaisia lajeja ja hyppäämään rohkeasti sellaistenkin lajien pariin, jotka eivät välttämättä ole heille ennestään tuttuja! Myös kotimaiset talviurheilutapahtumat tarjoavat monenlaista nähtävää ja koettavaa ja toivommekin, että artikkelimme madaltavat lukijoidemme osallistumiskynnystä erilaisiin alan tapahtumiin!

Kolmas tavoitteemme on herättää talviurheiluun liittyvää keskustelua. Osallistuthan siis aktiivisesti talviurheiluaiheisten artikkeleidemme herättämään keskusteluun! Mielipiteelläsi ja tiedoillasi voi olla erittäin suuri merkitys muille sivustomme lukijoille!